Kajak-kenu vk - Öt érem, egy arany a vasárnap délelőtti döntőkben

Sport, 2021.05.16

Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a 13:24 órakor kiadott, RÖVIDHÍR - Kajak-kenu vk - Öt érem, egy arany a vasárnap délelőtti döntőkben című anyagunkban a hivatalos eredmény, egy kizárás után pontosítjuk a K-2 200 méter vegyes szám magyar érmeseit. A harmadik bekezdés helyesen:



A többi magyar érem a 200 méteres vegyes számokban született: a kajakosoknál Lucz Anna és Csizmadia Kolos nyert, Kiss Blanka és Apagyi Levente pedig m á s o d i k lett, míg a kenusoknál Horányi Dóra és Fekete Ádám ezüst-, Molnár Csenge és Hajdu Jonatán pedig bronzérmet szerzett.


Felhívjuk tisztelt felhasználóink figyelmét, hogy a hitelesség érdekében a javításokat hajtsák végre a felhasznált anyagon!

PONTOSÍTOTT VÁLTOZAT - RÖVIDHÍR - Kajak-kenu vk - Öt érem, egy arany a vasárnap délelőtti döntőkben

Szeged, 2021. május 16., vasárnap (MTI) - A magyar versenyzők öt érmet, közte egy aranyat szereztek a szegedi kajak-kenu világkupa vasárnap délelőtti döntőiben.

A női C-2 500 méter hazai szempontból olimpiai válogató is volt, s mivel a Balla Virág, Takács Kincső duó ezüstérmes lett és ezzel ismét megelőzte a negyedikként záró Gönczöl Laura, Opavszky Réka kettőst, a győriek párosa már tokiói indulónak érezheti magát.

A többi magyar érem a 200 méteres vegyes számokban született: a kajakosoknál Lucz Anna és Csizmadia Kolos nyert, Kiss Blanka és Apagyi Levente pedig második lett, míg a kenusoknál Horányi Dóra és Fekete Ádám ezüst-, Molnár Csenge és Hajdu Jonatán pedig bronzérmet szerzett.

A vasárnap (ma) záruló világkupán összesen 26 versenyszámban osztottak, illetve osztanak érmeket és 45 versenyző képviseli a hazai színeket. A viadal - amely a délutáni 5000 méteres finálékkal zárul - a járványügyi intézkedések miatt nézők nélkül zajlik a Maty-éren.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!