Komoly csaták várhatóak a II. Golden Muaythai Gálán

Sport, 2023.09.01

Nagy csatákra lehet számítani a szombaton másodszor sorra kerülő Golden Muaythai Gálán - hangzott el a veresegyházi esemény pénteki sajtótájékoztatóján, amely egyben mérlegelés is volt.

A női főmérkőzés két résztvevője Fúró Virág és Székely Anna lesz, a szervezők jellemzése szerint egy igazi amazon-összecsapásra lehet majd számítani köztük.

"Nagyon sokat készültem erre a mérkőzésre és nagyon várom, hiszen két évvel ezelőtt már találkoztunk és összecsaptunk volna, ám akkor egy sérülés miatt fel kellett adnom a meccset. A mostani felkészülésem nagyon jól sikerült és most még nagyobb bennem a bizonyítási vágy, a győzelemért megyek holnap" - mondta Fúró Virág.

"Egész nyáron tartott a felkészülésem, fizikailag és mentálisan is jó formában érzem magam, bízom benne, hogy a lejátszott meccs is az én győzelmemmel zárul majd" - fejtette ki Székely Anna.

Rehák Márk és Singama Loic között is komoly küzdelem várható, ők az interkontinentális bajnoki címért lépnek ringbe a veresegyházi Kucsa Tamás Városi Sportcsarnokban 18 órakor kezdődő gálán.

"Abszolút felkészültnek érzem magam a holnapi mérkőzésre, sikerélményként éltem meg a felkészülési időszakot, azt érzem, hogy készen állok a harcra. Sikerre számítok, ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy megmutassam, mi van bennem" - mondta a sajtótájékoztatón Rehák Márk.

"A muaythai sportág szempontjából nagyon fontos az olyan gálák rendezése, ahol kizárólag muaythai mérkőzések láthatóak. A holnapi esemény igazi csemege lesz a sportág kedvelőinek, hiszen komoly csatákat és nívós presztízsmérkőzéseket láthatnak majd a versenyzőktől" - mondta Hajós István, a Magyar Muaythai Szakszövetség főtámogatója, elnökségi tagja.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!