Korábbi veszprémi csapatkapitányt igazol a Győr?

Sport, 2024.06.18

Portálunk meg nem erősített információja szerint a Győr férfi kézilabda csapatához igazolhat Andreas Nilsson, a Telekom Veszprém korábbi csapatkapitánya.

Andreas Nilsson 2024. év elején az aftonbladet.se sportoldal számolt be arról, hogy a svéd klasszis hazatér és a honi élvonalban szereplő Önnereds HK-hoz igazol. Akkor 2+1 éves megállapodásról lehetett hallani, ami elképzelhető, hogy változni fog.  

Portálunk meg nem erősített információja szerint úgy tűnik, hogy a másodosztályból feljutott, újonc Győr csapatához igazol.  

A Győr semmi esetre sem szeretne már első évben kiesni a bajnokságból, ezért elég jelentős igazolásokat jelentett be, amellyel akár még a nagyobb csapatoknak is meglepetést okozhatnak.  

Bombaként robbant a hír, hogy a Győrbe igazolt Dejan Bombac, az OTP Bank - Pick Szeged korábbi irányítója, de a szlovén játékos mellett Balogh Zsolt és többek között Uros Vilovski és Vajda Huba is csatlakozik az együtteshez.  

Nilsson egyébként élő szerződéssel rendelkezett a Telekom Veszprémmel 2025-ig, azonban annak felbontását kérte és a klub elismerve eddigi szolgálatait, elengedte. A klasszis beállós egyébként 10 évet töltött Veszprémben.  

Korábban úgy hírlett, hogy a játékos családi okok miatt döntött úgy, hogy a göteborgi Önneredhez igazol.

Most azonban úgy tűnik, hogy mégsem Göteborgba, hanem Győrbe teszi át a székhelyét.  
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!