Korsós és Szikora csapata is győzelemmel zárta a kézilabdaidényt

Sport, 2023.05.27

Korsós Dorina csapata, a román ezüstérmes Rapid Bucuresti, valamint Szikora Melinda klubja, a német bajnok SG BBM Bietigheim is győzelemmel zárta hazája kézilabda bajnoki idényét szombaton.

Korsós négy lövésből két gólt szerzett a Rapidban, amely házigazdaként 31-22-re nyert a CS Dacia Mioveni ellen. A fővárosiak a CSM Bucuresti mögött a tabella második helyén végeztek.

Veretlenül, 25 győzelemmel és egy döntetlennel zárta a német bajnokságot Szikora csapata, amely az utolsó fordulóban 36-32-re nyert a TuS Metzingen otthonában. A válogatott kapus hat védéssel járult hozzá a sikerhez.

Máthé Dominik együttese, a Bajnokok Ligája-elődöntős Paris Saint-Germain 37-34-re győzött a Saint-Raphael Var HB otthonában a francia férfibajnokságban. A válogatott jobbátlövőnek egy kísérlete volt, ebből nem lőtt gólt. Két fordulóval az idény vége előtt a PSG kétpontos előnnyel vezeti a tabellát a HBC Nantes és a Montpellier HB előtt.

Továbbra is osztályozós helyen áll Tóth Rajmond csapata, a Frigoríficos del Morrazo a spanyol bajnokságban, ugyanis az utolsó előtti fordulóban 31-27-re kikapott a REBI Cuenca otthonában. A magyar irányító kétszer lőtt kapura, ám gólt nem szerzett. Csapatának továbbra is van esélye az osztályozó nélküli bennmaradás kiharcolására, de a kiesésre is.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!