Kós Hubert: nincs változás, az olimpiáig Bobbal edzek

Sport, 2024.04.02

A párizsi olimpiáig biztosan a legendás edző, Bob Bowman irányításával készül Kós Hubert világbajnok úszó.

A tréner kedden jelentette be, hogy elhagyja az Arizona State Sun Devils csapatát, amelyet a hétvégén története első egyetemi bajnoki címéhez segített, és a jövőben a Texas egyetemen felel majd az úszóprogramért.

"Nincs változás, az olimpiáig Bobbal edzek, ez biztos. Jövő héten San Antonióban lesz verseny, aztán megyünk Coloradóba magaslati edzőtáborba. Utána lehet változás az eddigiekhez képest, hogy még visszajöhet-e ide Bob vagy már nem, és akkor esetleg Leon Marchand-nal másutt készülünk tovább. De tuti, hogy együtt maradunk, így hárman biztosan" - nyilatkozott Kós a magyar szövetségnek.

A szervezet honlapján az is olvasható, hogy a 21 éves sportoló "megosztott egy sokat mondó részletet is a történtekről". Bowman a csapatmeetingen esedékes bejelentés előtt egyedül az ugyancsak világbajnok Marchand-nal - aki sajtóértesülések szerint követi mesterét Austinba, a Texas egyetemre - tudott váltani néhány szót az idő rövidsége miatt, viszont neki tett egy fontos megjegyzést: "Hubira is mindenképpen vigyázni fogok".
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!