Labdarúgó NB I - A Debrecen legyőzte a sereghajtó Haladást

Sport, 2019.04.20

Otthon tartotta a három pontot a Debrecen, miután a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának szombati mérkőzésén 2-1-re legyőzte a sereghajtó Haladás együttesét.  



OTP Bank Liga, 29. forduló: Debreceni VSC-Szombathelyi Haladás 2-1 (1-0)
-------------------------------------------- Debrecen, 3600 néző, v: Bogár gólszerzők: Szatmári (35.), Bódi (64., 11-esből), illetve Ivanov (76.) sárga lap: Jovanovic (45.), illetve Daushvili (64.)

Debreceni VSC:

-------------- Nagy S. - Bényei, Szatmári, Pávkovics, Barna - Damásdi, Jovanovic (Csősz, 61.), Haris, Bódi - Szécsi (Varga K., 77.), Takács T. (Zsóri, 62.)

Szombathelyi Haladás:

--------------------- Király - Habovda, Jagodics, Németh Mil., Mohl - Dausvili , Golodjuk (Ofosu, 57.) - Bamgboye (Gaál, 73.), Rui Pedro, Ivanov - Rabusic (Priskin, 58.)
Egyik csapat sem kezdte túl nagy iramban a mérkőzést, helyzetek nélkül, többnyire mezőnyjátékkal teltek a percek. A DVSC tíz perccel az első játékrész vége előtt egy pontrúgást követően Szatmári fejesével szerzett vezetést. A második félidőben támadóbb szellemben lépett pályára a Haladás. A vendégek többször el is jutottak a debreceniek tizenhatosáig, ám rendre rossz megoldást választottak, így gólszerzési esélyük nem volt. A hazaiak Bódi büntetőből szerzett góljával növelték előnyüket. A Haladás Ivanov lövésével szépített, igaz, ehhez a debreceni kapus, Nagy Sándor óriási hibája is kellett. A szombathelyiek pár perccel később akár egyenlíthettek is volna, de Ofosu lövése után a labda a kapufát találta el. A szombathelyiek három győztes mérkőzést követően kaptak ki ismét.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!