Labdarúgó NB I - A hajrában mentett pontot a Kisvárda

Sport, 2022.08.14

A legutóbb ezüstérmes Kisvárda a hajrában egyenlítve hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott vasárnap az előző idényben harmadik Puskás Akadémiával a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójában.



OTP Bank Liga, 3. forduló:
Kisvárda Master Good-Puskás Akadémia FC 1-1 (0-1)
-------------------------------------------------
Kisvárda, 2217 néző, v.: Pintér

gólszerző: Mesanovic (87.), illetve van Nieff (13.)

sárga lap: Spandler (28.), Komáromi (78.)


Kisvárda:

---------
Hindrich - Hej, Kravcsenko, Kovacic, Leoni - Karabeljov, Ötvös (Melnyik, 73.) - Navratil (Mesanovic, 57.), Makowski (Vida K., 57.), Asani - Ilievski (Camaj, 73.)


Puskás Akadémia:

----------------
Tóth - Batik, Spandler, Stronati - Mezgrani, Corbu (Bakti, 91.), van Nieff, Komáromi - Kiss T. (Major, 80.), Zahedi (Puljic, 59.), Baluta (Favorov, 80.)


A kisvárdaiak fölényében telt el az első tíz perc - Tóth Balázsnak többször is védenie kellett -, de aztán a vendégcsapat egy ellentámadás végén, távoli lövéssel megszerezte a vezetést. Előnye birtokában a Puskás Akadémia visszazárt, így a folytatásban nehezen került helyzetbe a hazai együttes. A hajrában a vendégek többször álltak közel az újabb gól megszerzéséhez, de vagy a kapufát találták el, vagy Hindrich védett. Az első félidőben hatékonyabban, kapura veszélyesebben futballozott a Puskás Akadémia.

Fordulás után sem változott alapvetően a helyzet, a Kisvárda, amely csütörtökön még európai kupamérkőzést játszott, igyekezett támadásokat vezetni, de kissé lassan, helyenként körülményesen jutott előre, így nem jelentett veszélyt a jól záró vendégek kapujára. Végül aztán a hajrában szöglet után fejesből csak összejött a hazaiaknak az egyenlítés.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!