Labdarúgó NB I - A Puskás Knezevic duplájával legyőzte a Mezőkövesdet

Sport, 2018.12.15

A Puskás Akadémia Josip Knezevic kilenc perc alatt lőtt két góljával legyőzte a vendég Mezőkövesdet szombaton, a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában.



OTP Bank Liga, 18. forduló: Puskás Akadémia FC - Mezőkövesd 2-0 (0-0) ----------------------------------------- Felcsút, 418 néző, v: Pintér Cs.

gólszerző: Knezevic (60., 69.)

sárga lap: Varga J. (40.), Urblík (79.), illetve Farkas D. (24.), Szeles (61.), Vadnai (68.)


Puskás:

-------
Danilovic - Szolnoki, Hegedűs J., Poór, Trajkovski - Urblík, Varga J. - Kiss T., Knezevic (Mioc 83.), Radó (Latifi 56.) - Arabuli (Heris 93.)


Mezőkövesd:

-----------
Szappanos - Farkas D., Pillár, Szalai A., Vadnai - Szeles, Mevoungou (Katanec 84.), Mesi, Szakály D., Vajda S. - Drazic (Varjas 91.)


Intenzív hóesésben, de kiváló talajú pályán kezdődött a találkozó. A hazaiak kispadján az előző forduló után menesztett Benczés Miklós helyett a klubigazgató, Komjáti András ült.

Az első húsz percben két komolyabb helyzetet láthattak a nézők: előbb Szappanos Péter rossz előreívelését Hegedűs János a felezővonal közeléből emelte az üres kapura, de a visszafutó kapus ki tudta öklözni a labdát a gólvonalról, majd Stefan Drazic ziccerét védte Branislav Danilovic. A folytatásban fölénybe került a Mezőkövesd, több lehetőséget alakítottak ki a felcsúti kapu előtt, és Szakály Dénes lesgóljánál, valamint Drazic kapufájánál közel jártak a vezetés megszerzéséhez. A Puskás Akadémia jórészt a védekezéssel volt elfoglalva, szórványos támadásaikban semmiféle veszély nem volt.

Fordulást követően feljebb kapcsolt a felcsúti gárda, és Josip Knezevic találatával megszerezte a vezetést. A Mezőkövesd támadni kezdett az egyenlítésért, és ez lett a veszte, mert egy gyors hazai ellentámadás végén büntetőhöz jutott a Puskás Akadémia, Knezevic pedig nem hibázott. A mérkőzés végén a vendégek nagy energiákat mozgósítottak a szépítésért, de nem jártak sikerrel.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!