Labdarúgó NB I - Angyalföldi döntetlenjével is élvonalbeli maradt a Fehérvár

Sport, 2023.05.27

A MOL Fehérvár FC gól nélküli döntetlent játszott a már biztosan utolsó és kieső Vasas vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 33. fordulójának szombati játéknapján, és ezzel az élvonalban maradt, mert közben a Budapest Honvéd kikapott a Puskás Akadémia otthonában.

Labdarúgó NB I - Vasas FC-MOL Fehérvár FC

  • OTP Bank Liga, 33. forduló:
Vasas FC-MOL Fehérvár FC 0-0
----------------------------
Illovszky Rudolf Stadion, 2305 néző, v: Berke

sárga lap: Novothny (45.), Ódor (51.), Berecz (54.), illetve Flores (11.), Schön (39.)


Vasas:

------
Uram - Szivacski, Litauszki, Otigba (Iyinbor, a szünetben), Ódor - Szilágyi (Sztojka, 75.), Berecz - Ihrig-Farkas (Deutsch, 55.), Urblik (Hidi, 75.), Hinora - Novothny (Szalai, 91.)


Fehérvár:

---------
Kovács D. - Bese, Csongvai, Stopira, Heister - Flores, Makarenko - Kastrati (Houri, 89.), Dárdai (Katona M., 67.), Schön - Kodro


Viszonylag kevés kaput eltaláló lövéssel hozták le a csapatok az első félidőt, melynek során a már biztos kieső Vasas tűnt valamivel aktívabbnak. A hazaiak többször próbálkoztak gólszerzéssel, de nem jártak sikerrel, így 0-0-s állásnál került sor a szünetre.

Fordulás után már a Fehérvár birtokolta többet a labdát, de nem igazán tudott közel kerülni a gólszerzéshez. A folytatásban egyre kevésbé tűnt valószínűnek, hogy bármelyik csapat is betalál, de a székesfehérváriaknak a Honvéd felcsúti veresége miatt végül nem is volt szükségük a győzelemre az élvonalban maradáshoz.
(MTI)

Galériánk

Labdarúgó NB I - Vasas FC-MOL Fehérvár FC Labdarúgó NB I - Vasas FC-MOL Fehérvár FC Labdarúgó NB I - Vasas FC-MOL Fehérvár FC
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!