Labdarúgó NB I - Debrecenben győzött a Kaposvár

Sport, 2019.08.31

Debrecenben szerezte meg első győzelmét a Kaposvár, miután a labdarúgó OTP Bank Liga szombati mérkőzésén 1-0-ra nyert a Nagyerdei Stadionban.    



OTP Bank Liga, 5. forduló: Debreceni VSC-Kaposvári Rákóczi FC 0-1 (0-1)
-------------------------------------------- Debrecen, 4120 néző, v: Pillók gólszerző: Ádám (9.) sárga lap: Szécsi (62.), Varga K. (67.), Bényei (85.), illetve Vachtler (21.), Hegedűs (36.), Nagy T. (74.), Nagy R. (86.)

DVSC:

----- Nagy S. - Bényei, Szatmári, Pávkovics, Ferenczi - Tőzsér (Kundrák, 82.) - Varga K., Haris, Trujic (Adeniji, 46.) - Szécsi, Garba

Kaposvár:

--------- Pogacsics - Vachtler, Hegedűs (Hadaró, 77.), Nagy T., Fodor - Nagy R. (Borbély, 89.), Szakály, Nagy J., Csiki (Poplatnik, 81.) - Ádám, Beliczky



Ünnepi pillanatok előzték meg a találkozót: tíz évvel ezelőtt jutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe a DVSC, miután Budapesten, a Puskás Ferenc Stadionban 2-0-ra győzött a bolgár Levszki Szófia ellen. A stadion kivetítőjén egy összeállítás idézte fel a Loki menetelését, a kezdőrúgást pedig az akkori csapat egyik kedvence, Adamo Coulibaly végezte el. Debreceni támadásokkal kezdődött a mérkőzés, egy szögletet követőn mégis az újonc kaposváriak jutottak előnyhöz. A hazaiak szinte végigtámadták az első félidőt, több hatalmas helyzetük is volt, gólt azonban nem tudtak szerezni.

A második játékrészben tovább fokozta a nyomást a DVSC, a Kaposvár csak ritkán lépte át saját térfelét. A Loki egymás után alakította ki a helyzeteket, de a legnagyobb lehetőségeket is kihagyta, háromszor pedig Pogacsics hárított bravúrral. A DVSC három megnyert mérkőzés után kapott ki, az újonc Kaposvár pedig négy vereséget követően először ünnepelhetett győzelmet.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!