Labdarúgó NB I - Debrecenben is győzött a Puskás Akadémia

Sport, 2021.10.24

A Puskás Akadémia háromgólos győzelmet aratott az újonc Debrecen otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.

Labdarúgó NB I - Debreceni VSC-Puskás Akadémia FC A felcsúti együttesnek - amely sorozatban negyedszer nem kapott gólt - ez volt a hatodik idegenbeli fellépése a mostani szezonban, ezeken egy döntetlen mellett ötödször győzött. A DVSC immár négy meccs óta nyeretlen a bajnokságban.


  • OTP Bank Liga, 10. forduló:
Debreceni VSC-Puskás Akadémia FC 0-3 (0-2)

Debrecen, Nagyerdei Stadion, 3400 néző, v.: Pintér

gólszerzők: Puljic (19., 11-esből), Kozák (25., 69.)

piros lap: Németh K. (73.)

sárga lap: Varga J. (34.), Dzsudzsák (37.), Németh K. (45., 73.), illetve Puljic (33.), Kozák (37.)


Debreceni VSC:

--------------
Gróf - Bévárdi, Baráth, Deslandes, Ferenczi - Bódi (Soltész, 75.), Dzsudzsák, Varga J., Sós (Tischler, a szünetben) - Ugrai, Németh K.


Puskás Akadémia FC:

-------------------
Markek - Szolnoki, Stronati, Spander, Nagy Zs. - van Nieff, Plsek, Puljic (Csirmaz, 71.), Baluta (Baktu, 84.) - Komáromi (Corbu, 84.), Kozák


A közönség jó iramú első félidőt láthatott, amelyben többnyire a vendégek akarata érvényesült. Gyorsabbak és pontosabbak voltak ellenfelüknél, s miután a kiugró Komáromit Bévárdi ellökte a 16-os vonalánál, 11-eshez jutottak, amelyet Puljic magabiztosan értékesített. A Puskás Akadémia mélységi passzokkal rendre zavarba hozta a debreceni védelmet, egy ilyen után Plsek balról nagyszerűen tálalt a középen érkező Kozák elé, aki két védő között bepasszolta a labdát a kapuba, megduplázva ezzel csapata előnyét. A DVSC nehezen viselte a mérkőzés alakulását, játékosai dühből futballoztak, s több szándékos, durva szabálytalanságot is elkövettek az első játékrész hajrájában.

A szünet után megpróbálta beszorítani riválisát a hazai csapat, támadásaiból azonban hiányzott az átütőerő. Továbbra is sok volt a szabálytalanság, a játékmegszakítás mindkét oldalon, s bár a Puskás Akadémia nem játszott olyan lendületesen, mint az első félidőben, egy szöglet után a duplázó Kozák fejese révén mégis növelni tudta előnyét, ezzel végleg eldőlt a három pont sorsa. A hajrához közeledve Németh Krisztián megkapta második sárga lapját, így a Debrecen emberhátrányban fejezte be az összecsapást.
(MTI)

Címkék

Debreceni VSC Puskás Akadémia FC

Galériánk

Labdarúgó NB I - Debreceni VSC-Puskás Akadémia FC Labdarúgó NB I - Debreceni VSC-Puskás Akadémia FC Labdarúgó NB I - Debreceni VSC-Puskás Akadémia FC Labdarúgó NB I - Debreceni VSC-Puskás Akadémia FC Labdarúgó NB I - Debreceni VSC-Puskás Akadémia FC Labdarúgó NB I - Debreceni VSC-Puskás Akadémia FC Labdarúgó NB I - Debreceni VSC-Puskás Akadémia FC
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!