Labdarúgó NB I - Döntetlent játszott Kisvárdán a Honvéd

Sport, 2019.03.09

A Budapest Honvéd 1-1-es döntetlent játszott a Kisvárda vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 24. fordulójában.

A kispesti együttes sorozatban a hatodik idegenbeli bajnokiján maradt nyeretlen, míg a hazai csapat egymás után ötödik hazai élvonalbeli meccsén sem talált legyőzőre.


OTP Bank Liga, 24. forduló:
Kisvárda FC-Budapest Honvéd 1-1 (1-1)
-------------------------------------
Kisvárda, 2110 néző, v: Solymosi

gólszerzők: Grozav (28.), illetve Danilo (45+1.)

sárga lap: Grozav (56.), Beriosz (80.), illetve Lovric (31.), Danilo (58.)


Kisvárda:

---------
Felipe - Lukjancsuk (Melnyik, a szünetben), Beriosz, Kravcsenko, Protic - Karaszjuk, Lucas - Gosztonyi (Sassá, 75.), Cukalasz, Grozav - Ilic (Horváth Z., 64.)


Honvéd:

--------
Gróf - Batik, Kamber, Lovric - Mezgrani, Gazdag, Nagy G., Ben Hatira (Kukoc, 66.), Heffler - Danilo (N'Gog, 83.), Holender (Tischler, 88.)


Nem kezdődött nagy iramban a mérkőzés, ennek ellenére helyzetek adódtak, leginkább a hazaiak előtt. A Kisvárda az első negyedórában kétszer találta el a kapufát, és a folytatásban is kezdeményezőbb volt. Huszonnyolc perc elteltével meg is szerezte a vezetést a szabolcsi együttes, ez némiképp felrázta a fővárosiakat, akik éppen a félidő lefújása előtt egyenlítettek.

A fordulás után a hazai csapat leginkább a védekezéssel foglalkozott, így aztán a Honvéd vette át az irányítást, de mindkét oldalon sok apró szabálytalanság tarkította a játékot, és valódi gólhelyzet nem alakult ki. A hajrára sem változott jelentősen a meccs képe, így pontosztozkodással zárult az összecsapás.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!