Labdarúgó NB I - Felcsúton szerezte meg első idegenbeli pontját a Fehérvár

Sport, 2022.10.02

A MOL Fehérvár FC 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémia otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 9. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén, ezzel megszerezte első idegenbeli pontját.

Labdarúgó NBI - Puskás Akadémia FC-MOL Fehérvár FC
  • OTP Bank Liga, 9. forduló:

Puskás Akadémia FC - MOL Fehérvár FC 1-1 (0-0)
Pancho Aréna, 1680 néző, v.: Bognár T.

gólszerzők: Zahedi (57.), illetve Kodro (78.)

sárga lap: Mezghrani (43.), Corbu (45+2.), van Nieff (90+4.), illetve Stopira (62.)


Puskás Akadémia:

---------------
Tóth B. - Mezghrani, Batik, Stronati, Spandler, Ormonde-Ottewill - Favorov, Corbu (Urblík, 56.) - Kiss T. (van Nieff, 77.), Zahedi (Gruber, 72.), Baluta (Komáromi, 77.)


Fehérvár:

--------
Kovács D. - Bese B. (Nego, 68.), Serafimov, Larsen (Zivzivadze, 68.), Stopira, Hangya (Heister, 45.) - Rúben Pinto, Fiola - Kastrati (Bamgboye, 68.), Kodro, Dárdai P. (Makarenko, 84.)


Jobban kezdett a Puskás Akadémia, amit egy meg nem adott gól és egy kapufa is jelzett. A Fehérvár a félidő közepétől kezdett éledezni, bár kapura ekkor sem sok veszélyt jelentett. A szünethez közeledve nagyon leült a meccs, az egyetlen említésre méltó esemény az volt, amikor a Mezghranival történt ütközést követően Hangya Szilveszternek kiesett a foga.

Fordulást követően megint jól kezdett a Puskás Akadémia, Kiss Tamás pedig másodszor is eltalálta a kapufát, ezúttal fejjel. Nem sokkal később gólpasszal jelentkezett, Sahab Zahedi volt a gólszerző. Hátrányba kerülve megpróbált felpörögni a Fehérvár, többet is támadott, és egy sarokrúgást követően Kenan Kodro révén egyenlített. Nyílttá vált a találkozó, mindkét gárda ment előre a győzelemért, amely végül egyiküknek sem jött össze. (FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Labdarúgó NBI - Puskás Akadémia FC-MOL Fehérvár FC Labdarúgó NBI - Puskás Akadémia FC-MOL Fehérvár FC Labdarúgó NBI - Puskás Akadémia FC-MOL Fehérvár FC
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!