Labdarúgó NB I - Grozav duplájával nyert a Kisvárda

Sport, 2019.08.24

A Kisvárda a duplázó Gheorghe Grozav vezérletével 2-0-ra nyert a vendég Újpest ellen a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójának szombati játéknapján.



OTP Bank Liga, 4. forduló:
Kisvárda Master Good-Újpest FC 2-0 (1-0)
----------------------------------------
Kisvárda, 2451 néző, v.: Erdős

gólszerző: Grozav (23., 75.)

sárga lap: Burekovic (36.)


Kisvárda Master Good:

---------------------
Felipe - Melnyik, Ene, Berios, Protic - Karaszjuk, Lucas - Seco (Gosztonyi, 13.; Hej, 86.), Cukalasz, Kovácsréti (Tischler, 66.) - Grozav


Újpest:

-------
Pajovic - Pauljevic (Bjarnason, 80.), Onovo, Ristevski, Burekovic - Sankovic, Nwobodo - Simon K. (Meszaros, 58.), Zsótér, Kovács L. (Rácz, 81.) - Balázs B.


Az első félidőben ugyan az Újpest birtokolta többet a labdát, de a lila-fehérek kapura szinte teljesen veszélytelenek voltak. Felipének, a hazaiak kiváló hálóőrének egyetlen kísérletet kellett csak hárítania. A biztonsági futballt bemutató hazaiak a sérülés miatt csereként pályára lépő Gosztonyi harcosságának köszönhetően kerültek előnybe, miután egy kiváló labdaszerzést követően készített elő Grozavnak.

A második félidő elején Cukalasz került ziccerbe, de hibázott, pedig az első negyvenöt percben látottak alapján el is dönthette volna a három pont sorsát. Ugyan a folytatásban is a lila-fehérek irányították a találkozót, de sokkal inkább a gyors ellenakciókkal operáló hazaiak alakítottak ki veszélyesebb helyzeteket. A Kisvárda végül egy néhány érintéses akcióból megszerezte második gólját, a román Grozav a negyedik meccsén ötödször volt eredményes a szezonban.

Az Újpest a hajrában már csak a szépítésért támadhatott, de nem sikerült a fővárosiaknak megszerezniük a becsületgólt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!