Labdarúgó NB I - Győzött és az élvonalban maradt a Kisvárda

Sport, 2019.05.19

A Kisvárda saját közönsége előtt 2-1-re legyőzte a Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga idei szezonjának 33., utolsó fordulójában vasárnap, ezzel bennmaradt az élvonalban.



OTP Bank Liga, 33. forduló:
Kisvárda - Mezőkövesd-Zsóry FC 2-1 (1-0)
-----------------------------------------------
Kisvárda, 3385 néző, v: Kassai

gólszerző: Cukalasz (25., 58.), illetve Dragóner (86.)

sárga lap: Lucas (22.), Protic (53.), Beriosz (93.), illetve Eperjesi (21.), Iszlai (39.), Molnár G. (72.)


Kisvárda:

-----------
Felipe - Melnik, Beriosz, Kravcsenko, Protic - Karaszjuk, Lucas - Gosztonyi (Hugo Seco, 66.), Cukalasz, Grozav (Sassá, 82.) - Horváth Z. (Ilic, 57.)


Mezőkövesd:

--------------
Szappanos - Szeles, Pillár, Katanec, Eperjesi - Iszlai, Vadnai (Vajda S., 77.) - Cseri (Molnár G., 60.), Pekár, Moutari - Drazic (Dragóner, a szünetben)


Nem kezdődött nagy iramban a mérkőzés, a labdát többet birtokolta a hazai csapat, de aztán valamelyest kiegyenlítődött a játék. A félidő derekán a Kisvárdának sikerült megszereznie a vezetést, és előnnyel vonulhatott a szünetre, ebben pedig nagy szerepe volt Felipe kapusnak, aki több alkalommal is hárítani tudott.

Fordulás után negyedórának sem kellett eltelnie ahhoz, hogy a görög Sztavrosz Cukalasz ismét gólt szerezzen. A kisvárdai szurkolók már a 80. percben elkezdték megünnepelni a bennmaradást kiharcoló csapat játékosait, a drukkerek jó hangulatát pedig az sem rontotta el, hogy a hajrában szépített a Mezőkövesd.

A sorozatban öt nyeretlen hazai bajnoki után győztes Kisvárda a kilencedik, a Mezőkövesd a hatodik helyen zárt az OTP Bank Liga 2018/2019-es idényében.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!