Labdarúgó NB I - Idénybeli első hazai sikerét aratta a Kaposvár

Sport, 2019.09.28

Az újonc Kaposvár 2-0-ra legyőzte a vendég Diósgyőrt szombat este a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójában, ezzel szezonbeli első hazai sikerét aratta.

A Somogy megyei együttes ezt megelőzően legutóbb csaknem hét éve, 2012 októberében, Miskolcon nyert a DVTK ellen.

A borsodi csapat ebben az idényben már a harmadik idegenbeli bajnoki találkozóját bukta el, és ezzel a vereséggel lecsúszott a sereghajtó pozícióba.


OTP Bank Liga, 7. forduló:
Kaposvár-Diósgyőri VTK 2-0 (1-0)
--------------------------------
Kaposvár, v: Berke

gólszerző: Nagy T. (20.), Szakály A. (54.)

sárga lap: Hegedűs (48.), Vachtler (60.), illetve Karan (16.), Polgár (69.), Ivanovski (74.), Tamás (84.)


Kaposvár:

----------
Pogacsics (Slakta, a szünetben) - Vachtler, Hegedűs, Nagy T., Fodor - Nagy R., Szakály A., Nagy J. (Nagy K., a szünetben), Csiki (Balázs Zs., 83.) - Beliczky, Ádám


DVTK:

-----
Danilovic - Polgár (Tabakovic, 72.), Brkovic, Karan, Tamás - Márkvárt, Iszlai - Prosser, Hasani (Korbély, 55.), Rui Pedro - Ivanovski


A Kaposvár már az első félidőben is kézben tartotta a mérkőzést, ehhez azonban szükség volt a viszonylag hamar megszerzett vezető gólra is, amely egy szép fejes nyomán született.

A Diósgyőr sem az első 45 percben, sem a fordulás után nem találta az ellenszert a hazaiak játékára, ráadásul a Kaposvár egy némiképp szerencsés, de megérdemelt góllal megduplázta előnyét. Ezután viszonylag eseménytelenül pergett le a találkozóból hátralévő idő, amelynek során a DVTK semmilyen veszélyt nem jelentett a hazai kapura, és pont nélkül távozott a somogyiaktól.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!