Labdarúgó NB I - Második mérkőzését is megnyerte a Debrecen

Sport, 2019.08.17

Második mérkőzését is megnyerte a Debrecen, amely az OTP Bank Liga 3. fordulójának szombati találkozóján hazai pályán 3-2-re győzött az újonc Zalaegerszeg ellen.



OTP Bank Liga, 3. forduló: Debreceni VSC-ZTE FC 3-2 (2-1)
----------------------------------- Debrecen, 4150 néző, v: Kassai gólszerző: Trujic (2.), Szécsi (25.), Garba (66.), illetve Bedi (17.), Mitrovic (64.) sárga lap: Garba (27.), Trujic (49.), Csőzs (81.), Zsóri (92.), illetve Devecseri (60.), Kocsis (92.)



DVSC:

------ Nagy S. - Kusnyír, Szatmári, Pávkovics, Ferenczi - Tőzsér, Haris (Kinyik, 89.) - Varga K., Szécsi, Trujic (Csősz, 52.) - Garba (Zsóri, 83.)



ZTE FC:

--------- Demjén - Bolla, Lesjak, Devecseri, Tamás - Mitrovic, Kocsis, Bedi - Radó - Grumic (Bobál, 65.), Babati (Hudák, 59.)



Kisebb közjáték előzte meg a mérkőzést: a játékvezető a fülbevalót viselő Barczi Dávidot nem engedte pályára lépni, így az újonc tíz emberrel kezdte a találkozót. A helyére beálló Babati már azután szállt be a mérkőzésbe, amikor a Debrecen megszerezte a vezetést. A Zalaegerszeg bő negyedóra után egyenlített, ám nem sokáig örülhettek a vendégek, a DVSC ugyanis még az első félórában újra előnybe került. A második félidőben mindkét csapat sok hibával játszott. A játékrész közepén a ZTE ismét egyenlíteni tudott, ám két perccel később megint a Debrecennél volt az előny. A 81. percben megint közel került a pontszerzéshez az újonc, Mitrovic büntetőjét azonban Nagy Sándor kivédte. A Zalaegerszeg előtt még az utolsó percekben is adódott egy hatalmas helyzet, ám a debreceni kapus ismét hárított.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!