Labdarúgó NB I - Nem bírt egymással a ZTE és a KTE

Sport, 2022.11.12

A Zalaegerszeg hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati játéknapján.

A vendégek ezzel a második helyre léptek előre, míg a házigazdák maradtak az ötödik helyen.


OTP Bank Liga, 16. forduló:
ZTE FC-Kecskeméti TE 0-0
------------------------
Zalaegerszeg, 2366 néző, v.: Bognár

sárga lap: Tajti (17.), Szendrei (39.), Huszti (91.), illetve Zeke (13.), Banó-Szabó (17.), Grünwald (55.), Katona (61.), Szalai (69.), Vágó (74.)


ZTE FC:

-------
Demjén - Huszti, Mocsi, Kálnoki-Kis (Safronov a szünetben; Csóka 52.), Bedi - Tajti, Sankovic - Szendrei, Szalay (Manzinga a szünetben), Gergényi (Ubochioma 20.) - Ikoba


Kecskeméti TE:

--------------
Varga Á. - Szalai, Belényesi, Szabó A. - Nagy K., Banó-Szabó (Pejovic 92.), Vágó, Szuhodovszki, Zeke (Grünwald a szünetben) - Tóth B. (Szabó L. 68.), Rjasko


A hazaiak kezdtek bátrabban és az első félidőben végig mezőnyfölényben játszottak, kapuba viszont csak egyszer találtak. A gólt pedig egy korábbi, a kecskeméti kaputól 16 és fél méterre történt szabálytalanság miatt nem adta meg Bognár játékvezető.

A fordulás után sem változott sokat a meccs képe, a ZTE kezdeményezett, támadásaiba azonban kevés elképzelés volt, így kapura nem volt veszélyes. A Kecskemét elsősorban a stabil védekezésre koncentrált, játékosai - ha kellett - kemény szabálytalanságokkal törték meg a zalaiak lendületét. Végül mindkét gárdának meg kellett elégednie az egy ponttal.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!