Labdarúgó NB I - Százszázalékos maradt a Mezőkövesd

Sport, 2019.08.17

A Mezőkövesd egygólos győzelmet aratott szombaton a vendég Puskás Akadémia felett a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójában.

A hazaiak harmadik sikerükkel továbbra is százszázalékosak, és csak rosszabb gólkülönbségükkel szorulnak a MOL Fehérvár FC mögé az NB I tabelláján.


OTP Bank Liga, 3. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC-Puskás Akadémia FC 1-0 (0-0)
------------------------------------------------
Mezőkövesd, 2214 néző, v.: Bognár

gólszerző: Cseri (46.)

sárga lap: Karnyickij (18.), Pekár (39.), Berecz (86.), illetve Sós (92.)


Mezőkövesd Zsóry FC:

--------------------
Szappanos - Eperjesi, Neszterov, Katanec, Vadnai - Berecz, Karnyickij - Pekár, Cseri (Vajda S., 66.), Molnár G. (Silye, 88.) - Nagy D. (Zivzivadze, 74.)


Puskás Akadémia FC:

-------------------
Hegedüs L. - Szolnoki, Meissner, Hadzsijev, Nagy Zs. - Radics, Urblík (Sós, 55.), Van Nieff - Knezevic - Vanecek, Henty


A mérkőzés elején kiegyenlített küzdelmet láthatott a közönség, a felcsúti Knezevic a kapufát találta el, majd nem sokkal később a Mezőkövesd előtt is adódott nagy gólhelyzet. Az első negyedóra aktívabb időszaka után valamelyest óvatosabbá vált mindkét csapat, így a szünetig nem született gól.

A folytatásban viszont az előző fordulóban is eredményes Cseri bombagólt lőtt a jobb felső sarokba. Lendületben maradt a Mezőkövesd, azonban nem sikerült növelnie az előnyét. Az utolsó félórában már inkább az eredmény tartására törekedett Kuttor Attila csapata, amely meg is őrizte minimális előnyét a lefújásig, mivel a vendégek nem tudtak újítani, és jószerivel helyzetig sem jutottak a második félidőben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!