Magyar-kínai küzdősportgála szombaton Szigetszentmiklóson

Sport, 2024.04.05

Szombaton küzdősportgálát rendeznek a szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban, amelyen kínai válogatott versenyzők a K1 szabályrendszerben küzdenek meg a legeredményesebb magyar harcosokkal.

Az eseményt felvezető pénteki sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a magyar Perfect Fight Club és a kínai WLF szervezet együttműködésének köszönhetően 2019 után már másodszor kerül sor a két ország harcosai közötti gálára.

Az eseményen ringbe lép többek között Bereczki Dominik, a Superfight Series K1 Európa-bajnoka, RFA világbajnok, Tóth Csaba, a Superfight Series muaythai Európa-bajnoka, 10-szeres muaythai magyar bajnok, Kiss Balázs Superfight Series K1 nehézsúlyú magyar bajnok, Nardelotti Zoltán IFMA muaythai világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok, valamint Fábián Kristóf világ- és Európa-kupa-győztes, többszörös K1 és muaythai magyar bajnok.

A magyar-kínai összecsapások mellett hazai presztízsküzdelmek is színesítik a programot, amely során súlycsoportjuk legjobb magyar versenyzői küzdenek meg egymással.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!