Magyar labdarúgó-válogatott - Sallai és Gulácsi is korábban tér vissza klubjához

Sport, 2020.10.05

A magyar labdarúgó-válogatott két játékosának, Sallai Rolandnak és Gulácsi Péternek is idő előtt vissza kell térnie német klubjához a koronavírus-járvány miatt, ugyanakkor csütörtökön, a bolgárok elleni Európa-bajnoki pótselejtezőn ott lehetnek a pályán.

A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapja hétfőn arról számolt be, hogy Sallainak a szófiai összecsapást követően kell csatlakoznia a Freiburghoz, Gulácsinak pedig a vasárnapi, Szerbia otthonában sorra kerülő Nemzetek Ligája-mérkőzés után kell visszautaznia. Ez azt jelenti, hogy az Oroszország elleni, jövő szerdai NL-találkozót mindketten kihagyják.

A két futballistának azért kell korábban távoznia a nemzeti csapattól, hogy a karanténszabályt betartva pályára tudjanak lépni klubcsapatuk következő bajnokiján.

A vírushelyzet miatt Marco Rossi együttese már elvesztette egyik legjobbját, mivel a Red Bull Salzburg úgy döntött - a vonatkozó FIFA-szabályt kihasználva -, nem engedi el Szoboszlai Dominikot a válogatottba, mert a klub három labdarúgója is megfertőződött.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!