Magyar Nagydíj - Folyamatosan érkeznek a szurkolók a Hungaroringre

Sport, 2023.07.21

Folyamatosan érkeznek a szurkolók a 38. Forma-1-es Magyar Nagydíj helyszínére, a Hungaroringre, ahol a pénteki napon két szabadedzést rendeznek majd az elitkategória mezőnyének.

A lelátók délelőtt 10 órakor még félig sem teltek meg, pedig a Forma-3-asok első szabadedzése már elkezdődött. A gyakorlás végére szemmel láthatóan gyarapodott a drukkerek száma, és a nézők azóta is folyamatosan érkeznek a versenypályához.

A Hungaroring Sport Zrt. hétfői tájékoztatása szerint gyakorlatilag minden jegy elkelt a hétvégére, így teltházas esemény és bevételi rekordra várható.

A pénteki program 11.05-től a Forma-2-esek szabadedzésével folytatódik, majd az F1 mezőnye előbb 13.30-kor, aztán 17 órakor gurulhat pályára az első, illetve a második szabadedzésen.

Az F3-asok gyakorlása két és fél perccel a leintés előtt egy látványos balesettel ért véget, a mexikói Rafael Villagómez csapta falnak a versenyautóját, de komolyabb sérülés nélkül megúszta a bukást.

A nézők a pénteki napon majdnem este fél 8-ig láthatnak versenyautókat a Hungaroringen, a Porsche Szuperkupa szabadedzése ugyanis 19.20-ig tart.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!