Magyar Nagydíj - Legtöbben a Red Bullra és a Ferrarira kíváncsiak a boxutcában

Sport, 2023.07.21

A szurkolók közül idén is a Red Bullra, illetve a gyengélkedő Ferrarira kíváncsiak a legtöbben a Forma-1-es Magyar Nagydíjon.

Forma-1 - Magyar Nagydíj A mogyoródi versenypályán a péntekenként megszokott nyitott boxutca-látogatási időszakban a meghívott és kiemelt vendégek közül legtöbben a jelenlegi legjobb, illetve a mezőny talán legnépszerűbb istállója előtt csoportosultak, ott készült a legtöbb közös kép a garázsokból kitolt versenyautókkal.

A nézők között is legtöbben a maranellóiak piros, vagy az osztrákok kék színét viselték, de a szokásoknak megfelelően rengeteg a Verstappen-rajongó holland, akiknek lelátórésze ezúttal is narancssárgában pompázik.

A boxban a két nagycsapat mellett sok érdeklődő fotózkodott a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton csapatánál, a Mercedesnél, de a magyarországi rajongók körében a McLaren és a kétszeres világbajnok Fernando Alonso népszerűsége is töretlen: akik nem Ferrari, vagy a Red Bull istálló állomáshelyénél nézelődtek, jobbára ezt a három csapatot választották.

A paddockba bebocsátást nyert rajongók közül a legnagyobb sztárok mellett a legtöbben a féléves kihagyás után ezen a hétvégén visszatérő ausztrál Daniel Ricciardóval (Alpha Tauri) szerettek volna közös képet készíteni vagy aláírást szerezni tőle.

A magyarországi hétvégének különleges vendégei is vannak, ugyanis a két héttel ezelőtti silverstone-i versenyhez hasonlóan a Magyar Nagydíj is filmforgatási helyszín: egy nagyszabású, Brad Pitt főszereplésével készülő, a Forma-1-et testközelből bemutató hollywoodi szuperprodukcióhoz zajlanak a felvételek. A "csapatnak" saját autói és saját boxa is van a paddockban.

A délelőtti kellemes, felhős időjárás az első szabadedzésre egyébként kifejezetten rosszra fordult, a gyakorlás alatt szakadt az eső a Hungaroringen.
(MTI)

Galériánk

Forma-1 - Magyar Nagydíj Forma-1 - Magyar Nagydíj Forma-1 - Magyar Nagydíj Forma-1 - Magyar Nagydíj Forma-1 - Magyar Nagydíj Forma-1 - Magyar Nagydíj Forma-1 - Magyar Nagydíj Forma-1 - Magyar Nagydíj Forma-1 - Magyar Nagydíj Forma-1 - Magyar Nagydíj Forma-1 - Magyar Nagydíj Forma-1 - Magyar Nagydíj Forma-1 - Magyar Nagydíj Forma-1 - Magyar Nagydíj Forma-1 - Magyar Nagydíj Forma-1 - Magyar Nagydíj Forma-1 - Magyar Nagydíj Forma-1 - Magyar Nagydíj Forma-1 - Magyar Nagydíj Forma-1 - Magyar Nagydíj Forma-1 - Magyar Nagydíj Forma-1 - Magyar Nagydíj Forma-1 - Magyar Nagydíj
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!