Magyar-szerb - Dibusz és Nikolics is a kezdőben

Sport, 2020.11.15

Dibusz Dénest és Nikolics Nemanját is a kezdőcsapatba jelölte a magyar labdarúgó-válogatott szakmai stábja a vasárnap (ma) esti, Szerbia elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen.

A magyar szövetség (MLSZ) Twitter-oldalának közlése szerint Szoboszlai Dominik mellett Botka Endre, Nagy Ádám, Kalmár Zsolt és Holender Filip maradt meg a csütörtöki kezdőcsapatból, amely az Izland elleni, 2-1-re megnyert Európa-bajnoki pótselejtezőn lépett pályára. Csereként Nikolics, valamint Sigér Dávid is játéklehetőséget kapott három nappal ezelőtt a mostani kezdők közül.

A Puskás Arénában 20.45-kor kezdődő találkozón a pálya széléről az U21-es csapatot vezető Gera Zoltán irányítja majd az együttest.

Az már korábban eldőlt, hogy Szalai Ádám - aki az Izland elleni mérkőzésen térdsérülést szenvedett - biztosan nem játszhat, miként sérülés miatt Gulácsi Péter és Willi Orbán sem állhat rendelkezésre, Sallai Roland pedig a karanténszabályok miatt nem léphet pályára.

A magyar válogatott kezdőcsapata:
Dibusz Dénes - Botka Endre, Lang Ádám, Kecskés Ákos - Bese Barnabás, Nagy Ádám, Kalmár Zsolt, Sigér Dávid, Holender Filip - Nikolics Nemanja, Szoboszlai Dominik
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!