TV műsor

Minősített törlés a totóban

Sport, 2020.03.19

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja a fogadókat, hogy a 12. heti totóműsorban szereplő összes mérkőzést törölte, így minősített törlés történt.

A fogadási forduló folyamán új hivatalos fogadási ajánlatot tett közzé.

Az új hivatalos fogadási ajánlat kihirdetése előtt megtett fogadások esetén a fogadó a megjátszott tét összegét visszakaphatja, amennyiben ezt jelzi: terminálon keresztüli fogadás esetén a fogadószelvény (átvételi igazolás) ellenében, a fogadás helyén, vagy a Szerencsejáték Zrt. lottózóiban kaphatja vissza a befizetett tét összegét, elektronikus fogadási módokban megjátszott fogadás esetén az ügyfélszolgálaton keresztül vonhatja vissza fogadását.

A fogadás visszavonására mindkét esetben a fogadási forduló befejező időpontjáig van lehetőség. A vissza nem vont fogadások az átvételi igazoláson vagy az elektronikus fogadószelvényen megfogadott tippeknek megfelelő sorrendben érvényesek maradnak ugyanazon - az új hivatalos fogadási ajánlat szerinti - Totó fogadási fordulóra.
(MTI)


Ha teheti, kérjük támogasson minket!

Támogassa a valóban minden párttól és önkormányzattól független vidéki újságírást. Minden támogatást köszönünk, amelyet portálunk tartalmának fejlesztésére fordítunk.Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!