Mit tud az Air Jordan 4 Taupe Haze sneaker?

Sport, 2021.07.23

Láttál már képet az Air Jordan 4 Taupe Haze sneakerről? Az első benyomásod biztosan az volt, hogy a cipő nem kicsit barna, ami persze nem véletlen.

Air Jordan Aki kicsit is ismeri Travis Scottot, az tudja, hogy imádja a barna minden árnyalatát, így nem csoda, hogy a kosaras modellt is ilyennek alkották meg.

De vajon mit tud ez a kialakítás? Cikkünkben részletesen bemutatjuk ezt a minőségi tervezést! 

A sneakerek világa

A sneakerek korábban a nagyobb sportolók kedvenc darabjai voltak, ám manapság már szinte minden fiatalnak és sportos személynek a ruhatárában megtalálhatóak. Ma már nehéz elképzelni az életet nélkülük, hiszen rendkívül stílusosak, kényelmesek és praktikusak is egyben. Nemcsak a városi divatban vannak jelen, hanem már betörtek a kifutók világába is. Nehéz elhinni tehát, hogy ezek a sportcipők nem sokkal korábban még a profi sportolók számára készültek, mára ez már teljesen hétköznapi utcai viseletté vált.
 
Az Air Jordan 4 Taupe Haze sneaker

A Jordan IV még 1989-ben jelent meg, amit a Nike legendás designere, Tinker Hatfield tervezett. A korábbi változatok közül a III-ból kimaradt a látható légbetét és a közepes szármagasság, de mégis remek volt az összhatása. Később megjelentek a jellegzetes fűzést segítő pántok és a hálós panelek, amik teljesen egyediek voltak a cipők piacán. A négyes pedig főként Michael Jordan legsikeresebb szezonja miatt lett híres, továbbá látható volt a Do The Right Thing című film egyik jelenetében is.  

Travis egyik kedvence a Négyes, ezért is adta már a nevét több színálláshoz. művészhez, ám mégis teljes mértékben az ő stílusát képviseli. A houstoni rapper szinte mindenkinek eszébe jut az Air Jordan 4 Taupe Haze sneaker kapcsán. A kiegészítőnek a felső része rengeteg izgalmas apróságot rejt magában. A sportcipő nagy része hasított bőrből készült, de az orra egy fényesebb, töredezett panelt kapott.  

Az Air Jordan 4-es kiadása nemcsak a sportpályán állja meg a helyét, hanem az edzőteremben, illetve a városi séták alkalmával is. Viselhetjük sportosabb ruhákhoz, de remekül passzolnak kicsit lezser, mégis stílusos outfitekhez egyaránt.  

A februárban piacra dobott cipő a budapesti webshop, a True to Sole sneaker kínálatában is megtalálható. A kiegészítő a 36-os mérettől egészen a 47,5-es változatig létezik, így a hölgyek és az urak is találhatnak maguknak. A megbízható és minőségi darabot előzetesen számos tesztnek vetették alá, hogy biztosan a lehető legkényelmesebb és legkomfortosabb modell lehessen.  

Ennek a modellnek azonban teljesen átlagos a méretezése, így nem szükséges se kisebbet, se nagyobbat választani. A budapesti webshopból rendelve ráadásul a mérettel sem lehet gond, hiszen rendelés esetén a kézhezvételtől számított 14 napig méretcsere kérhető. Ennek feltétele, hogy készleten legyen a kiválasztott darab.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!