MMA - Borics Ádám teljesen felépült

Sport, 2023.09.25

Teljesen felépült súlyos sérüléséből, és várhatóan január környékén léphet újra ketrecbe Borics Ádám, a kevert harcművészetek sportága, az MMA egyik legnagyobb szervezeténél, a Bellatornál szereplő magyar harcos.

"Visszatértem, szerencsére most már százszázalékos vagyok. Öt héttel ezelőtt még el kellett végezni egy beavatkozást, egy hegszövetet távolítottak el, de már minden rendben" - nyilatkozta a 30 éves magyar sportoló az M1 aktuális csatornának.

Hozzátette, négy hét múlva utazik vissza az Egyesült Államokba, ahol megkezdi az alapozást arra, hogy a visszatérése előtti felkészülést maximálisan tudja végigcsinálni.

Jövőjével kapcsolatban megjegyezte, tovább tartott a rehabilitáció, mint amit szeretett volna, így a korábbi decemberi terveivel ellentétben véleménye szerint inkább csak januárban tér majd vissza.

Tengerentúli sajtóhírek szerint könnyen elképzelhető, hogy a Bellatort hamarosan eladják, vagy beolvad egy másik szervezetbe. Borics azonban elárulta, magasan jegyzett, élő szerződéssel rendelkező versenyzőként az ő pályafutását vélhetően ez nem fogja érinteni.

Borics tavaly októberben vívott világbajnoki címmérkőzést vívott a sportág egyik legendájával, a brazil Patricio "Pitbull" Freirével úgy, hogy felkészülés során keresztszalag-szakadást szenvedett a térdében. A dél-amerikai végül pontozásos győzelmet aratott.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!