Montenegróba igazol Háfra Noémi

Sport, 2023.03.16

Háfra Noémi 78-szoros válogatott kézilabdázó a következő szezonban a montenegrói Buducnost Podgorica csapatát erősíti.

A balátlövő klubja, a Győri Audi ETO KC csütörtökön jelentette be a honlapján, hogy Háfrát ismét kölcsönadják. A mostani idényt a dán Odense HB együttesénél kezdte, de októberben súlyosan megsérült a térde. A műtét után előbb a skandináv országban gyógyult, majd februárban visszatért Győrbe.

"Többször átbeszélve a helyzetet arra jutottunk, Noémi számára a játéklehetőség a legfontosabb, ehhez pedig egy év kölcsönjáték a legjobb megoldás. Továbbra is hisszük, hogy Noémi nemcsak a győri, hanem a magyar kézilabdázás nagy értéke is, ezért elsősorban a játékos érdekeit szem előtt tartva mondtunk igent a kölcsönadásra" - nyilatkozta Endrődi Péter, a Győri ETO Kft. ügyvezetője.

Az M1 aktuális csatornának Háfra Noémi elmondta, jelenleg még a lába megerősítésén dolgozik, de bízik benne, hogy a nyáron már újra labdás edzéseken vehet részt.

"Lassan két szezon óta nem játszottam, most az a legfőbb célom, hogy minél többet a pályán legyek majd. Úgy gondoltam, ez az a klub, amelyik nekem ebben a legtöbb segítséget tudja nyújtani" - magyarázta Háfra Noémi, miért esett a választása a Buducnost együttesére. Hozzátette, a montenegrói bajnokság nem túl erős, de a gárda rendszeres szereplője a Bajnokok Ligájának, amelyben rendre megnehezíti riválisai dolgát.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!