NBA - LeBron James 17. alkalommal az All Star-gála kezdőcsapatában

Sport, 2021.02.19

Összeálltak a kezdőcsapatok az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) All Star-mérkőzésére, amelyet március 7-én Atlantában rendeznek.

Az NBA honlapjának beszámolója szerint a Keleti főcsoport válogatottjának ötösébe az előző két szezon legértékesebb játékosa, Jannisz Antetokunmpo (Milwaukee Bucks), valamint Bradley Beal (Washington Wizards), Kevin Durant (Brooklyn Nets), Joel Embiid (Philadelphia 76ers) és Kyrie Irving (Brooklyn Nets) került be.

A Nyugati főcsoportot LeBron James (Los Angeles Lakers) vezeti, aki sorozatban 17. alkalommal lesz ott a gála kezdőcsapatában, ezzel tovább javítva rekordját. Jamesnél csak Kareem Abdul-Jabbar (19) és Kobe Bryant (18) lépett pályára több All Star-gálán. A címvédő vezére mellett ott lesz a csapatban a háromszoros bajnok, kétszeres MVP Stephen Curry (Golden State Warriors), a szlovén Luka Doncic (Dallas Mavericks), a szerb Nikola Jokic (Denver Nuggets), valamint Kawhi Leonard (Los Angeles Clippers).

A kezdő ötösöket a szurkolók, valamint a média és az NBA-játékosok összesített szavazatai alapján állították össze. A nézőké ötven százalékot számítottak, míg az újságírók és a társak voksai adták a szavazatok másik felét. A legtöbb szavazatot LeBron James kapta, 5 922 554 rajongó követelte őt a kezdőbe. Keleten Durant lett a legnépszerűbb, így ők lettek a csapatkapitányok, és választhatják ki március 4-én élő adásban csapataik többi tagját.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!