TV műsor

Nem jutott magyar páros negyeddöntőbe a Lupa-tavi strandröplabda-versenyen

Sport, 2019.08.10

Sem a férfiaknál, sem a nőknél nem jutott magyar páros a negyeddöntőbe a Lupa-tónál zajló nemzetközi strandröplabda-versenyen.

A nőknél csak Vasvári Zsófia és Vecsey Fanni lépett tovább a pénteki csoportkörből, ők a viadal honlapja szerint szombaton a negyeddöntőbe jutásért rendezett mérkőzésen két szettben maradtak alul egy japán párossal szemben.

A férfiaknál három páros volt még versenyben: a pénteki három vereséggel szemben ezúttal két vereséggel és egy győzelemmel zártak. Utóbbi Hajós Artúr és Benkő Balázs számára továbbjutást ért - lengyel ellenfelük sérülés miatt nem állt ki a találkozóra -, míg Oláh Botond és Stréli Bence, valamint Rozgonyi Bálint és Soós Izsák második meccsét is elbukta. Előbbi páros szombaton lett, utóbbi pedig norvég kettőstől kapott ki, így nyert szett nélkül, két vereséggel zárták a csoportkört. A negyeddöntőbe jutásért rendezett mérkőzésen Hajós és Benkő egy japán duótól kapott ki két szettben.

A tízezer dollár (2,9 millió forint) összdíjazású versenyen - amelyre 22 országból neveztek - a döntőket vasárnap rendezik.
(MTI)


Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!