Német-magyar - Hansi, így nem fog működni! - német sajtóvisszhang

Sport, 2022.09.24

A német sajtó csalódottan értékelte a labdarúgó-válogatott teljesítményét azok után, hogy péntek este 1-0-ra kikapott Lipcsében a magyaroktól a Nemzetek Ligája élvonalában.

A Bild a közelgő katari világbajnokságra is utalva azt írta: a csoportelsőség elúszott, a vb-félelem megérkezett...

"Németország 1-0-ra kikapott Magyarországtól, így ebben a versenyben biztosan nem jut be a legjobb négy közé. Ami azonban sokkal fontosabb: pontosan két hónappal a japánok elleni rajt előtt kezdhetünk aggódni a katari vb miatt. Hansi, így nem fog működni!" - fogalmazott az újság.

A Kicker szerint hiányzott az átütőerő a Nationalelf játékából.

"A német válogatott először kapott ki Hansi Flick szövetségi kapitány irányításával. Szalai Ádám látványos gólja után nem sikerült kiegyenlíteni" - írta a lap.

A Frankfurter Allgemeine Zeitung is azt emelte ki, hogy ez volt Flick első kudarca, a szakembernek ezúttal nem sikerült győztes taktikával pályára küldenie csapatát.

"Nem működött a szakvezető terve. Egyáltalán nem működött a németek játéka, a magyarok egy csodagóllal győztek" - így a lap.

A Süddeutsche Zeitung szerint a péntek este mutatott forma éppen az ellenkezője volt annak, mint amit a vb-n várnak, Hansi Flick vezetésével a leggyengébb első félidejét produkálta a nemzeti együttes.

"A magyaroktól elszenvedett kijózanító 1-0-s vereség után Németország már nem nyerheti meg a Nemzetek Ligáját" - emelte ki az újság.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!