Női kézilabda Európa-liga - Mindkét negyeddöntős meccsét otthon játssza a Siófok

Sport, 2021.03.04

A Siófok KC a negyeddöntő mindkét mérkőzését hazai pályán játssza az orosz GK Asztrahanocska ellen a női kézilabda Európa-ligában.

Az első meccsen - március 26-án 19 órától - az oroszok számítanak pályaválasztónak. A visszavágót március 28-án 14 órától rendezik.

Az európai szövetség honlapjának csütörtöki beszámolója szerint az Asztrahanocska a koronavírus-járvány miatt volt kénytelen feladni a hazai mérkőzés lehetőségét.

A második számú európai kupasorozatban címvédő magyar klub honlapján Zdravko Zovko vezetőedző úgy fogalmazott, egy oroszországi utazás sohasem egyszerű, a jelenlegi vírushelyzet pedig minden aspektusában tovább bonyolítja a dolgokat, ezt a Kubany Krasznodar elleni csoportmeccs előtt a saját bőrükön is tapasztalhatták a siófokiak.

Hozzátette, a kapcsolatfelvétel után mindkét klub illetékesei egyetértettek abban, hogy a legjobb megoldás, ha mindkét találkozót Magyarországon tartják.

"Nagyon nehéz párharcra számítok, három nap alatt két kőkemény meccset kell játszanunk Oroszország harmadik legjobb csapata ellen. Ráadásul így, hogy zárt kapuk mögött rendezik meg a találkozót, nem fogjuk élvezni a hazai pálya előnyeit. A célunk a négyes döntőbe jutás, ami fantasztikus eredmény lenne a csapattól" - szögezte le Zovko.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!