Női kézilabda NB I - December végén találkozik először a Győr és az FTC

Sport, 2019.07.09

December végén találkozik először a Ferencváros és a címvédő Győr a női kézilabda NB I-ben, amelynek sorsolását kedden rendezték.

A magyar szövetség honlapja szerint a Bajnokok Ligája-aranyérmes győriek az EHF Kupa-győztes Siófok otthonában, a fővárosiak pedig az Érd vendégeként kezdik a bajnokságot szeptember 1-jén. Az utolsó fordulóban, 2020. május 23-án az ETO a Kisvárda, az FTC pedig az újonc Szombathelyi KKA vendége lesz.

A Győr és a Ferencváros először december 29-én találkozik Budapesten, a kisalföldi megyeszékhelyen pedig május 3-án csapnak össze.

Az időpontok a nemzetközi kupaszereplések függvényében még változhatnak, a hivatalos menetrend várhatóan augusztus elejére készül el.

A női NB I-ben továbbra is 14 csapat vesz részt, valamennyi helyezés a 26 fordulóból álló körmérkőzéses rendszerben dől el, rájátszást nem rendeznek.


A női bajnokság mezőnye:

-----------------------
Alba Fehérvár KC, Békéscsabai ENKSE, Dunaújvárosi Kohász KA, DVSC Schaeffler, Érd HC, FTC-Rail Cargo Hungaria, Győri Audi ETO KC, Kisvárda Master Good SE, Mosonmagyaróvári KC SE, MTK Budapest, Siófok KC, Szent István SE, Szombathelyi KKA, Váci NKSE
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!