Női kézilabda NB I - Szöllősi-Zácsik Szandra az MTK-ba igazolt

Sport, 2019.07.23

Szöllősi-Zácsik Szandra 56-szoros válogatott kézilabdázó visszatért a szülési szabadságról, és az MTK Budapest csapatához igazolt.

"Beszéltem vele előtte, komolyan gondol a karrierjére, és rövid időn belül szeretne visszatérni a válogatottba is" - mondta az MTK TV-ben Golovin Vlagyimir vezetőedző. Hozzátette, beszélni fog Kim Rasmussen szövetségi kapitánnyal, hogy megtudja, milyen poszton számít a balátlövőre.

Szöllősi-Zácsik korábban a Vác, a Ferencváros, a szlovén Krim Ljubljana és a Budaörs csapatát erősítette, de a legutóbbi idényt második gyereke születése miatt kihagyta. A bajnokságot kétszer, a Magyar Kupát egyszer, a KEK-et ugyancsak két alkalommal nyerte meg az FTC-vel. A válogatottban 2009 és 2013, illetve 2015 és 2017 között 56 mérkőzésen 177 gólt szerzett.

Az MTK-ban folytatja pályafutását az ugyancsak Budaörsről érkező Dávid-Azari Fruzsina, valamint a junior világbajnok kapus Suba Sára is. Az előző szezonban 11. helyezett csapat célja az új évadban a kilencedik hely megszerzése lesz.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!