Női röplabda Eb - Elkészült a torna menetrendje

Sport, 2019.02.02

Az Európai Röplabda Szövetség (CEV) elkészítette az augusztus 23. és szeptember 8. között megrendezésre kerülő, magyar társrendezésű női Európa-bajnokság menetrendjét.

A kontinentális szövetség honlapjának beszámolója szerint a magyar válogatott, mely Budapesten, a Papp László Sportarénában játssza majd mérkőzéseit, augusztus 23-án, 20.30-kor Észtország ellen kezdi meg a viadalt.

A belga Jan De Brandt irányította együttes egy nappal később a román csapattal mérkőzik (20.30), majd a pihenőnapot követően augusztus 26-án Azerbajdzsánnal találkozik (20.30).

A csoportkör utolsó előtti fordulójában, augusztus 28-án a horvátok (18.00) várnak a tavaly Európa-liga-ezüstérmes nemzeti válogatottra, mely egy nappal később méri össze tudását az olimpiai- és vb-4., Eb-ezüstérmes Hollandiával a C csoportban.

A nyolcaddöntőkre szeptember elsején, a negyeddöntőkre - már csak Ankarában és Lódzban - szeptember 4-én kerül sor. Az elődöntőket három nappal később, míg a bronzmeccset és a döntőt a zárónapon játsszák Törökországban.
A negyedik házigazda Pozsony.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!