Női röplabda Extraliga - A Kaposvár szakmai stábjához csatlakozott Szabó Dávid

Sport, 2024.05.22

A játékosként CEV Kupa-győztes Szabó Dávid csatlakozott a női röplabda Extraliga legutóbbi idényében ezüstérmes Kaposvári NRC szakmai stábjához.

"Úgy érzem, most érkeztem el az életem azon szakaszába, ahol a profi röplabdás karrieremet edzőire válthatom. Egy ideje követem már a KNRC és Vincent Lacombe munkásságát, és számomra rendkívül pozitív, ahogy évről évre felépíti a csapatait. Ő fogja meghatározni az irányt, és én azért leszek ott, hogy segítsem neki ezt az irányt tartani, illetve terelgessem, motiváljam a játékosainkat" - fogalmazott a klub közösségi oldalán a 34 éves szakember, akire másodedzőként számítanak a kaposváriak.

A játékosként magyar bajnok és kupagyőztes Szabó Dávid célja, hogy minél többet tanuljon a csapatot 2021 nyara óta irányító francia vezetőedzőtől és a női röplabdáról.

Szabó Dávid remek nemzetközi karriert futott be, ugyanis hazai sikerei mellett CEV Kupát nyert a Sisley Treviso csapatával, míg az olasz Szuperkupát a Trentinóval hódította el, mellyel harmadik lett a klubvilágbajnokságon.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!