Női röplabda Extraliga - Szerződést hosszabbított vezetőedzőjével a címvédő Vasas

Sport, 2023.01.29

A bajnoki és Magyar Kupa-címvédő Vasas Óbuda női röplabdacsapata 2026 nyaráig szerződést hosszabbított Jannisz Atanaszopulosszal, az együttes görög vezetőedzőjével.

A 44 éves tréner 2021 nyarán érkezett a fővárosaikhoz, akikkel első idényében triplázott: a hazai sorozatok mellett a Közép-európai Ligában is aranyérmet szerzett.

"Boldog vagyok és megtisztelőnek tartom, hogy a vezetőség bízik bennem és megkaptam a lehetőséget a hosszú távú közös munkára. Hiszek abban, hogy a csatlakozásom óta előrelépett a csapat és a klub is, a most felvázolt hosszabb távú koncepció pedig elnyerte a tetszésemet" - fogalmazott az együttes honlapján vasárnap a görög szakember, aki korábban Németországban és Görögországban is ünnepelhetett kupagyőzelmet, valamint bajnoki címet.

"Atanaszopulosz fantasztikus munkát végzett az elmúlt másfél évben, amit igazol a tavalyi szezon eredménysora, valamint csapatunk idei szereplése is. A játékosok szeretnek vele dolgozni és a stábot is remekül vezeti. Külön öröm számomra, hogy bár igen nívós csapatok keresték, továbbra is lát perspektívát a közös munkában és hosszabb távra is elköteleződött a Vasas Óbuda mellett" - jelentette ki a szerződéshosszabbítás kapcsán Sarlós Márton, a csapat ügyvezetője. Hozzátette, közös cél, hogy évről évre fejlődjön a klub és az európai színtéren is egyre jobb eredményeket érjen el.

A Vasas a magyar sorozatokban a mostani idényben veretlen, a Bajnokok Ligájában pedig négy forduló után egy szerzett ponttal csoportja negyedik helyén áll.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!