Női röplabda Közép-európai Liga - Ismét Békéscsaba rendezheti a négyes döntőt

Sport, 2019.01.21

Az elmúlt év után idén is Békéscsaba rendezheti a női röplabda Közép-európai Liga (MEVZA) négyes döntőjét.

A hétcsapatos regionális sorozatot lezáró Final Fourra március 9-én és 10-én kerül sor a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban.

A címvédő, jelenleg második Swietelsky-Békéscsabai RSE ellenfelei egyelőre nem ismertek, mivel az alapszakaszból néhány mérkőzés még hátravan.

"A tavalyi rendezvényt minden idők legnívósabb MEVZA négyes döntőjének titulálták Európa szerte, így több oldalról is kaptunk jelzéseket, hogy szeretnék, ha a BRSE kandidálna 2019-ben is" - idézte a klub hétfői közleménye Baran Ádámot, a BRSE elnökét.

Hozzátette, sokat gondolkodtak azon, hogy belevágjanak, mert egyrészt magasra tették a lécet, másrészt "hatalmas energiabefektetés és jelentős anyagi vállalás is egy ilyen esemény megszervezése", de végül úgy döntöttek, hogy belevágnak. - "Sikerült egy olyan projektet alkotnunk, amely elnyerte a döntéshozók tetszését. Újfent bizonyítani kívánjuk, hogy Békéscsaba egy remek hely, ahol az emberek szeretik sportot, a röplabdát, illetve a tavalyihoz hasonlóan rengeteg vendéget várunk szerte Magyarországról és a határon túlról is."

A férfi Közép-európai Liga négyes döntőjét Ausztriában rendezik, a hatcsapatos sorozatban a Kazincbarcika szerepel.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!