Női vízilabda BL - Az utolsó másodpercben kapott góllal maradt alul az UVSE

Sport, 2023.11.24

A házigazda UVSE az utolsó másodpercben kapott góllal 7-6-os vereséget szenvedett pénteken a százszázalékos Olimpiakosztól a női vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek negyedik fordulójában, ezzel eldőlt, hogy nem juthat tovább.

Vízilabda női BL - UVSE - Olympiakosz A csapatok az első két negyedben fej fej mellett haladtak, de mindig a magyarok voltak előnyben. A harmadik felvonásban az UVSE először tett szert kétgólos vezetésre, azonban a görög rivális egyenlített még az utolsó játékrész kezdete előtt. A záró nyolc percre fordult kocka, az Olimpiakosz kétszer is vezetett, az UVSE pedig futott az eredmény után, de alig több mint egy perccel a vége előtt Faragó Kamilla egyenlített büntetőből. A slusszpoén így is a görögöké volt, mivel Vasziliki Plevritu az utolsó másodpercben betalált. A mezőny legeredményesebb játékosa Hajdú Kata volt három góllal.

A csoportból - amelyben még a szintén görög Vuliagmeni és a spanyol Mediterrani szerepel - az első helyezett jut tovább, az UVSE március 9-én Spanyolországban folytatja szereplését.

A csoportkör a januári Európa-bajnokságot és a februári világbajnokságot követően márciusban zárul.


Női Bajnokok Ligája, csoportkör, 4. forduló, D csoport:
UVSE-Olimpiakosz (görög) 6-7 (1-0, 2-2, 1-2, 2-3)
-------------------------------------------------
a magyar csapat gólszerzői: Hajdú 3, Aubéli, Baksa, Faragó 1-1


A csoport állása: 1. Olimpiakosz 12 pont/4 mérkőzés, 2. Vuliagmeni (görög) 6/3, 3. UVSE 3/4, 4. Mediterrani (spanyol) 0/3


(FOTÓ)
(MTI)

Címkék

Olimpiakosz UVSE

Galériánk

Vízilabda női BL - UVSE - Olympiakosz Vízilabda női BL - UVSE - Olympiakosz Vízilabda női BL - UVSE - Olympiakosz Vízilabda női BL - UVSE - Olympiakosz Vízilabda női BL - UVSE - Olympiakosz Vízilabda női BL - UVSE - Olympiakosz Vízilabda női BL - UVSE - Olympiakosz
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!