Női vízilabda Eb - A szövetség elnöke szerint ennél több van a csapatban

Sport, 2024.01.13

Madaras Norbert, a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) elnöke szerint sokkal több van a női válogatottban, amely az ötödik helyen végzett az eindhoveni Európa-bajnokságon és már csak a dohai világbajnokságon szerezheti meg a párizsi olimpiai kvótát.

"A tények alapján negatívak az érzéseim, hiszen a célunk az volt, hogy olimpiai kvótát szerezzünk, ez nem sikerült, és az is tény, hogy a fontos meccseken nem tudtuk megmutatni, ami bennünk van" - nyilatkozta a helyszínen a Kossuth Rádiónak a játékosként kétszeres olimpiai bajnok sportvezető.

Az MVLSZ első embere leszögezte, a februárban sorra kerülő dohai világbajnokságon egyénileg és csapatszinten is javulnia kell a nemzeti csapatnak, amelynek a döntő pillanatokban feltétlenül egységesebbnek kell lenni.

"Hiszem, hogy ebben a csapatban ilyen összetételben is több van, javítanunk kell a védekezésen és egy-egy játékos önbizalmán is, de ezúttal erre nincs fél évünk, hanem inkább csak két hetünk" - szögezte le a szövetség elnöke, aki vasárnap már újra a helyszínen szorít a zágrábi férfi Európa-bajnokságon elődöntős magyar csapatnak, amely a címvédő horvátok ellen ugrik medencébe.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!