Nyíltvízi úszó-vk - Aranyérmes a magyar váltó

Sport, 2023.05.28

Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a 18.25-kor kiadott Nyíltvízi úszó-vk - Aranyérmes a magyar váltó című anyagunkban a második magyar váltó eredményét pontosítjuk a nemzetközi szövetség hibás eredményközlése miatt.

Felhívjuk tisztelt felhasználóink figyelmét, hogy a hitelesség érdekében a javításokat hajtsák végre a felhasznált anyagon!


Nyíltvízi úszó-vk - Aranyérmes a magyar váltó


Budapest/Setúbal, 2023. május 28., vasárnap (MTI) - A Fábián Bettina, Szimcsák Mira, Rasovszky Kristóf, Betlehem Dávid összeállítású magyar csapat aranyérmet nyert a nyíltvízi úszók világkupa-sorozata harmadik állomásának váltóversenyében, Portugáliában.

A nemzetközi szövetség eredményközlője szerint az "első számú" magyar együttes a 4x1500 méteres viadalon rendkívül magabiztosan, 1:19 perces előnnyel diadalmaskodott a második helyen végző olaszok előtt.

A csapatversenyben az Olasz Anna, Rohács Réka, Kovács-Seres Hunor, Kalmár Ákos összeállítású négyes is vízbe ugrott, amely ugyan a harmadik helyen ért célba, de ez csak "virtuális" bronzot jelentett, mivel egy országból csak a jobbik négyest díjazzák.

A vk-sorozat nem sokkal a világbajnokság után, augusztusban Franciaországban folytatódik.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!