Ökölvívó ob - Meglepetések nélkül zajlottak le az elődöntők

Sport, 2022.12.09

Jó mérkőzéseket igen, meglepetéseket viszont nem láthattak a nézők pénteken Miskolcon a Papp László ökölvívó országos bajnokság elődöntőiben.

Bertók Róbert szövetségi kapitány elégedett volt a harmadik versenynapon látott mérkőzésekkel, különösen három meccs nyerte el a tetszését. A szakvezető az MTI-nek a férfiak 54 kilogrammos kategóriájában rendezett Szakai István-Virbán Gábor meccset nevezte az egyik legjobbnak, mint mondta, mindkét öklöző nagyon jól küzdött és színvonalas összecsapást produkáltak, melyből megosztott pontozással előbbi jött ki győztesen.

Szintén kiemelkedett a meccsek sorából az első két napon is remeklő Fodor Milán Danyi Dániel elleni mérkőzése, melyet Fodor 4-1-es pontozással nyert meg. Baracsi Dániel és Kiss Balázs nehézsúlyú (92 kg) csatája pedig ugyan csak egy meneten át tartott, mert utóbbit sérülés miatt leléptették, de addig szikrázóan kemény és látványos meccset vívtak a felek.

A szombati döntőket két részletben bonyolítják le a Miskolci Egyetem Körcsarnokában. A délutáni program 13, az esti 18 órakor kezdődik.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!