Pásztor Noémi úgy érzi, megérett a külföldi kalandra

Sport, 2024.02.02

Pásztor Noémi, a Mosonmagyaróvár válogatott játékosa, aki a következő szezontól a francia Neptunes de Nantes kézilabdacsapatában folytatja pályafutását, az elmúlt időszakban "felépítette magát" és úgy érzi, megérett a külföldi kalandra.

"A fradis időszakom után eléggé a földön voltam, és úgy érzem, most jutottam el oda, hogy igazán felépítettem magam, mind kézilabdatudásban, mind fizikálisan, és emberként is megértem arra, hogy belevágjak ebbe a külföldi kalandba" - nyilatkozott az M1 aktuális csatornának pénteken a 24 éves beálló, aki 2021 nyarán szerződött a Ferencvárostól mostani együtteséhez és csütörtökön egy plusz egy évre szóló szerződést kötött a francia klubbal.

Megemlítette, hogy voltak más megkeresései is, de a francia liga most nagyon erős, ezért úgy gondolja, ott sokat fejlődhet, egy új stílus elsajátításával előrébb léphet. Úgy tudja, távoznak a jelenlegi beállók, és reméli, tud majd élni a lehetőséggel.

Pásztor Noémi beszélt a válogatott előtt álló feladatról is, utalt az olimpiai kvalifikációs tornára.

"Nagy célunk, hogy kijussunk az olimpiára, én még nem voltam, úgyhogy nekem főleg, és úgy számolok, hogy majd csak augusztusban fogok Nantes-ba költözni, az olimpia után" - mondta.

A magyar válogatott április 11. és 14. között Kamerunnal, Svédországgal és Japánnal mérkőzik meg Debrecenben az olimpiai részvételért. A csoport első két helyezettje jut ki a párizsi tornára.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!