Rally Hungary - Elindult a jegyértékesítés a hazai Eb-futamra

Sport, 2023.05.25

Már kaphatók a jegyek a Rally Hungary Európa-bajnoki (ERC) raliversenyre, amely a sorozat jubileumi, 70. idényének zárófordulója lesz október 6-tól 8-ig a máriapócsi Rabócsiringen, valamint Nyíregyházán és a Zempléni-hegységben.

A szervező TRP Hungary csütörtöki közleménye szerint a viadal központja Nyíregyházán lesz, ahol belvárosi gyorsasági szakaszt is rendeznek, a nyitónapi szuperspeciált pedig a Rabócsiring ralikrossz-pályán tartják.

A rali Eb mezőnye sorozatban negyedik alkalommal látogat el Magyarországra, és amint azt írták, ezúttal már nem befolyásolják a rendezvényt a koronavírus miatt korábban elrendelt korlátozások.

A belépőket a rallyhungary.com weboldalon, valamint az Eventim hálózatában lehet megvásárolni.

A rali Eb magyarországi futamán a kontinensbajnoki mezőnybe a HUMDA országos ralibajnokság élmenői is nevezhetnek, így a magyar versenyzők Európa legjobbjaival mérhetik össze tudásukat.

Az ERC mostani idényében jelenleg három magyar páros érdekelt, László Martin és Berendi Dávid, a Junior ERC-ben szereplő Herczig Patrik és Varga Kristóf, valamint az ERC4-es kategóriában induló Hangodi Bendegúz, Bunkóczi László kettős. A Csomós Miklós, Nagy Attila duó a Kanári-szigeteken elszenvedett súlyos balesete után várhatóan a Rally Hungary idején már visszatér a mezőnybe.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!