Röplabda Magyar Kupa - Elkezdődött a jegyárusítás, új névadó szponzor a négyes döntőn

Sport, 2023.02.12

Új névadó szponzora van a röplabda Magyar Kupa döntőnek, melyre vasárnap megkezdődött a jegyárusítás.

A magyar szövetség (MRSZ) közleménye szerint a férfiak és a nők helyosztóinak - bronzmérkőzés és döntő - is a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont ad otthont. Az erősebb nem képviselői március 11-én, a nők egy nappal később csapnak össze a trófeáért.

A kétnapos eseményt névadó szponzorként támogatja a Dorko, az "innovatív magyar márkával" tavaly indult el az MRSZ együttműködése.

Az eseményre elkezdődött a 4000 forintos elővételes napijegyek árusítása. A közlés szerint lehetőség van tízezer forintos családi jegy megvásárlására is, amivel két-két szülő és gyerek, vagy egy szülő és három gyerek léphet be egyszerre. Belépőket korlátozott számban a helyszínen is lehet majd kapni, ott azonban már 5000 és 12 000 forintba kerülnek majd a jegyek. A diákok és a nyugdíjasok elővételben 2500, a helyszínen 3000 forintért juthatnak be az adott napi mérkőzésekre.

A férfiaknál a címvédő Pénzügyőr már bejutott a fináléba, ellenfele a Kaposvár vagy a Kazincbarcika lesz, ott a szerdai borsodi visszavágót a somogyiak 3-0-s előnnyel várhatják. A bronzcsata biztos résztvevője a Kecskemét.

A nőknél mindkét elődöntőben egy mérkőzést játszottak le, a címvédő Vasas Nyíregyházán nyert 3-1-re, a Békéscsaba odahaza verte 3-1-re a Kaposvárt.


A röplabda DRK Magyar Kupa döntő programja:

március 11., szombat:

férfiak:

--------
bronzmérkőzés 16.00
döntő 19.00


március 12., vasárnap:

nők:

----
bronzmérkőzés 16.45
döntő 19.45
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!