Strandröplabda Futures-torna - Mindössze egy magyar győzelem pénteken

Sport, 2022.08.12

Mindössze egy magyar győzelmet hozott a Lupa-tónál zajló nemzetközi strandröplabda Futures Pro Tour-verseny pénteki napja.

Az európai szövetség honlapja szerint a nyolc főtáblás - négy férfi és négy női - hazai páros közül csak a Szabó Adrienn, Villám Csenge kettős tudott győzni, ők az A csoportban a chilei Maria del Pilar Mardones, Natalia Del Carmen duót verték 2-0-ra, így szombaton folytathatják az egyenes kieséses szakaszban a legjobb 12 között.

A többiek - az országos bajnok Szombathelyi Szandra és Villám Lilla, Vasvári Zsófi és Vasvári Eszter, valamint Czene Adrienn és Győri Panna - mindkét csoportmeccsüket elveszítették, így búcsúztak.

A férfiak - ahol a magyar bajnok Hajós Artúr, Stréli Bence duó mellett Oláh Botond és Dóczi Domonkos, Petik Csanád és Udvarhelyi Márton, valamint Mikuláss Koch Marcell és Szabó Vilmos kettőse szerepel - még csak egy csoportmeccsen vannak túl, de ezek mindegyike magyar vereséget hozott. Ha szombaton valamely duó nyerni tud, akkor folytathatja az egyenes kieséses szakaszban.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!