Stratégiai megállapodást kötött az FTC és az MKB Bank

Sport, 2022.05.23

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött az FTC és az MKB Bank.

Stratégiai megállapodást kötött az FTC és az MKB Bank Az aláírással egybekötött hétfői sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a megállapodás értelmében - amely kiterjed a Ferencváros minden szakosztályának finanszírozására - a pénzintézet lesz a sportklub hivatalos bankja, kedvező ajánlatottal készül az egyesület "családjának", azaz a munkatársaknak, sportolóknak és a szurkolóknak egyaránt. Az MKB Bank emellett ösztöndíjprogram keretében támogatja az FTC tehetséges fiatal sportolóit.

Kubatov Gábor, az FTC elnöke kiemelte, az egyesületnek húsz szakosztályban 3500 sportolója van, és az FTC nemcsak az elitsportban, hanem a gyermekek nevelésében is fontos szerepet tölt be. Hozzátette, ehhez szükség van igazi példaképekre, valamint arra, hogy a tehetségeseket jó irányba tereljék, és így nagy bajnokok legyenek.

"Ők lesznek a következő generáció, akik példaképként szolgálhatnak majd. Köszönjük minden fradista nevében ezt a megállapodást" - mondta Kubatov Gábor.

Barna Zsolt, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója arról beszélt, hogy minden nagy klub mögött áll egy sikeres pénzintézet, reményeik szerint be tudják tölteni ezt a szerepet és megszolgálják a bizalmat. Hozzátette, ez még csak az első lépés, a jövőben szélesíteni kívánják a támogatottak és sportágaik körét.

Az ösztöndíjprogram - amely több évre szól és nincs eredményhez kötve - első kitüntetettjei a tokiói olimpián 400 méter vegyesen hatodik, 18 esztendős úszó, Mihályvári-Farkas Viktória, a budapesti birkózó Európa-bajnokságon a kötöttfogásúak 67 kilogrammos kategóriájában ezüstérmes, 23 éves Váncza István, valamint a felnőtt világkupa-bronzzal is rendelkező, 19 éves tőrvívó Szemes Gergő, illetve a tornászként a párizsi olimpián reményei szerint bemutatkozó húszesztendős Balázs Krisztián.
(MTI)

Galériánk

Stratégiai megállapodást kötött az FTC és az MKB Bank Stratégiai megállapodást kötött az FTC és az MKB Bank Stratégiai megállapodást kötött az FTC és az MKB Bank Stratégiai megállapodást kötött az FTC és az MKB Bank
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!