Székely Márton: Egy jó mérkőzést szeretnénk játszani

Sport, 2023.10.04

A 7. fordulóból előrehozott mérkőzésen csap össze az OTP Bank - Pick Szeged együttese és a MOL Tatabánya KC szerdán 17 órától a Pick Arénában. A rangadóval kapcsolatos érzéseiről a vendégek válogatott hálóőrét, Székely Márton kérdeztük.

Székely Márton
Szeretnénk egy jó mérkőzést játszani a Szeged otthonában, de természetesen tudjuk, hogy a hazaiaknak erős a kerete. Vasárnap óta csak a Szegedre koncentrálunk, amennyire csak lehet szeretnénk megnehezíteni a dolgukat. A Pick a Bajnokok Ligája idei sorozatában megszerezte az első győzelmét, ráadásul a Mikkel Hansennel felálló dán Aalborg elleni, ami biztosan nagy lökést ad ellenfelünknek, vélehetőlen felszabadultan fognak játszani, mint ahogy eddig is tették a szezonban. Mi azonban csak magunkra és a saját játékunkra koncentrálunk, betartjuk az edző által elvárt és megkövetelt taktikai utasításokat. A mostani szakasz a mi életünkben is nagyon fontos, hiszen számunkra is kezdődnek a nemzetközi mérkőzések, így mindenképpen szeretnénk felvenni a Szeged tempóját. Sajnos többen is sérültek a csapatunkban, akik meghatározó játékosok, velük könnyebb lenne az összecsapás, azonban ahogy eddig, úgy ezután is hajtunk és küzdünk egészen a mérkőzés lefújásáig. Azoknak akik kilátogatnak a mai rangadóra biztosan nem kell csalatkozniuk, hiszen ahogy eddig, úgy ezután is minden tőlünk telhetőt megteszünk a győzelem érdekében, küzdelmes és jó mérkőzésre számítok - összegezte gondolatait a meccs előtt Székely.  

A Tatabánya honlapján olvasható, hogy a sérültek közül előre láthatólag Bartucz László kapus térhet vissza a pályára, hiszen a hálóőr meggyógyult. Mint Tombor Csaba hangsúlyozta: " Megpróbáljuk a hatékony védekezésre építeni a taktikánkat, hogy aztán abból gyors gólokat lőhessünk".

A szerdai rangadót portálunk élőben közvetíti, a kommentátor ezúttal is Boros Tamás lesz.

(Webrádió)

Címkék

Székely Márton MOL Tatabánya KC
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!