Szerződést hosszabbított a Kadetten Schaffhausennel Joan Canellas

Sport, 2022.11.01

Egy évvel meghosszabbította szerződését a svájci bajnok Kadetten Schaffhausennel Joan Cañellas.

Joan Canellas A hírt a csapat honlapján jelentették be, így a kiváló spanyol játékos a 2023/24-es szezonban még biztosan a svájci együttest erősíti. A 36 éves kézilabdázó 2021 nyarán csatlakozott a narancssárga mezesekhez, miután távozott a Pick Szeged együttesétől. Cañellasnak jelentős érdemei voltak abban, hogy a Kadetten megnyerte a bajnokságot, majd az EHF Európa-ligában is negyeddöntőig vezette a csapatát.  

A játékos az alábbiak szerint nyilatkozott a csapat honlapjának a szerződés hosszabbításáról. Mindenek előtt nagyon jól érzem magam és minden harmonikus a klubnál és velem is minden rendben, jó kezekben vagyok. Nagyon jó a kapcsolatom a játékosokkal, valamint az edzővel egyaránt, ami mindig is nagyon fontos volt számomra. Nagyon jól érzem itt magam és úgy érzem még mindig hasznos tagja tudok lenni a csapatnak. Szeretném továbbra is segíteni a Kadetten Schaffhausen csapatát abban, hogy elérje a kitűzött céljait. A családom is nagyon boldog Schaffhausenben, szeretjük a várost és Svájcot is. Úgy gondolom jól döntöttem, amikor ide igazoltam, a továbbiakban is szeretném segíteni a klubot a céljai elérésében. Az én és a családom elvárásai teljes mértékben teljesültek, sőt még túl is szárnyalták azokat.  

Giorgio Behr, a Kadetten elnöke szintén elismerőleg szólt Joan képességiről. Joan játéktudása és kvalitása lehetővé teszi, hogy ilyen idősen is az élvonalban mutassa meg tehetségét. Nagyon jól lát a pályán, tapasztalata és vezetői képességei nagy hasznára vannak a csapatnak. Fontos láncszeme az együttesnek, gyakorlatilag az edző meghosszabbított keze a pályán, a csapat vezéregyénisége.  

(Webrádió)

Címkék

Kadetten Schaffhausen Joan Canellas
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!