Szerződést hosszabbított Győri-Lukács Viktóriával a Győri Audi ETO

Sport, 2023.01.16

Győri-Lukács Viktória 2026-ig meghosszabbította idén nyáron lejáró szerződéstét a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatával - közölte hétfőn a klub honlapja.

"Rutinja, sebessége és helyzetkihasználása a nemzetközi élvonalba helyezi őt, ráadásul egy kiváló csapatemberről is beszélünk egyben. A tárgyalások nagyszerű légkörben zajlottak, nagyon hasonlóan gondolkodunk a kézilabdázásról, ő is maximalista, így egyértelmű volt, hogy hosszabbítani szeretnénk vele. Hároméves kontraktust írtunk alá" - idézte a weboldal Endrődi Pétert, a Győri ETO Kft. ügyvezetőjét.

Győri-Lukács Viktória - amint a honlap felidézte - 2020 nyarán csatlakozott a Győri Audi ETO-hoz. A klubbal magyar bajnoki címet (2022) és Magyar Kupát nyert (2021), a Bajnokok Ligájában eddig egy bronz- (2021) és egy ezüstérem tulajdonosa (2022). A csapat színeiben 57 bajnoki meccsen 178, hat Magyar Kupa-mérkőzésen 11, míg 46 BL-összecsapáson 118 találatot szerzett, azaz összesen 109 tétmérkőzésen 307 gólnál jár.

"Győrben minden adott a nyugodt, magas szintű munkavégzéshez, ami rendkívül fontos egy játékosnak. A klub céljai összhangban vannak a biztosított lehetőségekkel, azaz mindig a legmagasabb célokért küzdeni. Nem gondolkodtam sokat a hosszabbítás kapcsán, hiszen jól érzem magam, maradni akartam" - árulta el Győri-Lukács Viktória.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!